Blog

Zerif supports a custom frontpage

Piiskaa pyllylle suomi keskustelu

piiskaa pyllylle suomi keskustelu

Jul 02,  · kertokaahan kokemuksianne piiskasta, minua ainakin kiihottaa ajajatus esileikkinä saada piiskasta pyllylle, ja myös antaa naiselle piiskaa, ja. En teidä miten tähän asiaan suhtautuisi. Mies oli kaverinsa luona lastemme kanssa, ja tämä kaveri antoi piiskaa risulla poikansa pyllylle. Ei kuulemma kovaa, mutta ei mitenkään leikilläänkään. Eli tämä ja tukistaminen ovat heillä käytössä rangaistuskeinoina. Suomalainen mies piiskaa armottomasti pyllyn punaiseksi. Niin pirun kovaa että lutka itkee ja voihkii. Mies on armoton ja piiskaa perseen nätin punaiseksi.

Piiskaa pyllylle suomi keskustelu -

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Joskus tapeltiin mutta reilusti.

Videos

Naiset TINDERISSÄ Ite sain piiskaa 15v viimeisen kerran päivää ennen rippileirille menoa ja silloin tunsin vaan et se ei sattunutkaan sillain kuin lapsena vaan tuli hyvä olo kivusta. Sitten meni varmaan 2v ja tapasin pojan jolta kysyin kun oltiin sängyssä et piiskaisiko hän mua ja se kävi hänelle ja piiskasikin pajulla oikein lujasti kun hän oli kotonaan saanut aina pajupiiskaa . Vanhin poika sai sitten piiskaa muista syistä myöhemmin illalla. Tänään oli havaittavissa pientä kurittomuutta aamiaisella, eli varmaan tänäänkin joudutaan ottamaan . En teidä miten tähän asiaan suhtautuisi. Mies oli kaverinsa luona lastemme kanssa, ja tämä kaveri antoi piiskaa risulla poikansa pyllylle. Ei kuulemma kovaa, mutta ei mitenkään leikilläänkään. Eli tämä ja tukistaminen ovat heillä käytössä rangaistuskeinoina.

Piiskaa pyllylle suomi keskustelu -

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Tosin ei bb inka sihteeriopi hirveän paha olisi, vaikka tuollainen kaveri piiskaisi niin, että itku pääsisi. Ite oon sitä ikäryhmää että selkäsauna oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Ensinnäkin oman ikäpolven suhteen olet täysin sokea, kuten kuka tahansa, ja sitä aiemmat on aika kullannut muistot ja nykyisin olet vaan niin pirun mukavuuden haluinen ja konservatiivinen,e ttä jo pelkkä haisteattelu tuntuu todella pahalta nuorison käytökseltä Voiko enää nolompaan tilanteeseen jätkä joutua. piiskaa pyllylle suomi keskustelu

0 thoughts on “Piiskaa pyllylle suomi keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *